top of page

הכחולים מגיעים למשחק עם פער של 12 נקודות מהמקום השלישי, כשהם יודעים שניצחון נוסף יקרב את הקבוצה משמעותית לחזרה לליגת העל. מתן גושה, מתן פלג, יער זמברובסקי ואוהד חזוט ייעדרו


לאחר הניצחון הגדול על הפועל כפר שלם, שנעל את העונה הסדירה בליגה הלאומית, הפועל 'מבנה' פתח-תקוה תארח מחר (שני, 19:00) את הפועל כפר סבא, למשחק במסגרת המחזור ה-31 של הליגה הלאומית. הפועל פותחת את משחקי הפלייאוף לאחר רצף תוצאות אדיר ועם יתרון של 12 נקודות מהמקום השלישי, כאשר המטרה היא להבטיח את עליית הליגה רשמית בהקדם האפשרי.


מסגל הקבוצה ייעדר מחר מתן פלג, שנפצע במפרק ליד הכתף באימון המסכם היום וייעדר למספר שבועות. מתן גושה, יער זמברובסקי ואוהד חזוט לא הצליחו לקיים אימונים מלאים השבוע וייעדרו מהסגל גם הם. גולן בני, שנפצע בניצחון על כפר שלם, חזר היום לאימונים וצפוי להיות בסגל.


אליאן רוחאנא באימון הבוקר
אליאן רוחאנא באימון הבוקר

במשחק מחר אנחנו נזכה לארח משפחות שכולות מאירוע הנורא במג'דל שמס בחודש יולי השנה, בו נהרגו 12 ילדים אשר היו בעיצומו של משחק כדורגל. האחים השכולים יעלו יחד עם שחקני הקבוצה למגרש ויקבלו תשורה מתנת הספונסר הראשי של המועדון, קבוצת הנדל"ן העסקי מבנה. לאחר מכן, יוענק פרס השחקן המצטיין של העונה הסדירה לשחקן שזכה במקום הראשון בסקר שנערך בשבוע האחרון.


עומר פרץ וניר לוין באימון הבוקר
עומר פרץ וניר לוין באימון הבוקר

בין הפועל לכפר סבא התקיימו עד היום 91 מפגשים במסגרת שתי הליגות הבכירות, כאשר הפועל ניצחה ב-43 משחקים, הפסידה ב-27 וסיימה 21 בתיקו. בסיבוב הראשון העונה ניצחה הפועל 2:3 בחוץ ובסיבוב השני 0:1 בבית.


האורחים נכנסו לפלייאוף העליון מהמקום ה-7 ומציגים מאזן מאוזן לחלוטין עם 10 ניצחונות, 10 הפסדים ו-10 תוצאות תיקו, כך גם מאזן השערים - 37:37.


עושים ביחד עוד צעד לעבר ליגת העל, קדימה הפועל!

פותחים את הפלייאוף העליון: הפועל 'מבנה' פ"ת תארח את כפ"ס

bottom of page