שיא נקודות של כל הזמנים בליגה הלאומית נשבר בשבוע שעבר עם הניצחון על הפועל ר"ג במחזור הקודם, והכחולים יפרדו מהליגה הלאומית במשחק הבית האחרון כשיארחו את הכתומים מעיר היין. ג'וסלין טאבי ותומר אלטמן יעדרו בעקבות צבירת חמישה כרטיסים צהובים

הפועל 'מבנה' פתח-תקוה תארח מחר (שני, 19:00, אצטדיון שלמה ביטוח) את הפועל ראשון לציון במסגרת המחזור ה-36 של הליגה הלאומית. החניכים של עומר פרץ מגיעים מהמקום הראשון בטבלה ובמטרה לסיים ראשונים את הליגה כשנותרו שני משחקים עד סוף העונה. לחיסורים של עומר פרץ בסגל נוספו ג'וסלין טאבי ותומר אלטמן שקיבלו את הצהוב החמישי במשחק הקודם. מתן גושה, מתן פלג, רם לוי ויער זמברובסקי יעדרו אף הם.
מחירי הכרטיסים עומדים על 10 ש"ח בלבד, כאשר מכירה מוקדמת כבר החלה באתר 'לאן' בקישור הבא (בתוספת עמלה): hapoel.pt/HPT_HRL_F36.
אוהדי הפועל יושבים ביציע המערבי בשערים 1-5. האורחים מראשון ביציע המזרחי.
הקבוצות נפגשו עד כה 77 פעמים במסגרת הליגות כשהפועל מנצחת ב-36 מפגשים, מפסידה ב-22 מפגשים ו-19 משחקים הסתיימו בתיקו.
בסיבוב הראשון של העונה ניצחה הפועל בחוץ 0:2 (טאבי ורוחנא) ובסיבוב השני 0:3 בבית (גולן בני, יובל ששון ורועי דוד).
הפועל כאמור מגיעה מהמקום הראשון בטבלה עם 84 נקודות, בעוד האורחת נמצאת במקום השמיני עם 44 נקודות.
בשורות היריבה ניתן למצוא את האקסים: אופק אושר, אמיר ברקוביץ', עידו דוידוב וסמואל ברואון.
מגיעים לומר תודה.
שומרים על המקום הראשון!